Comunicat de dissolució del col·lectiu

Fa més d'any i mig vam iniciar aquest col·lectiu amb la finalitat de moure el jovent del maresme per a què aquests s'impliquessin als moviments socials i les diferents lluites existents. En aquest aspecte veiem complerts parcialment els objectius; per Bramul han passat desenes de persones disposades a lluitar i que s'han acabat integrant als diferents moviments en defensa de la classe treballadora.

Aquesta experiència ens ha servit per formar-nos en la pràctica i en la teoria, de la qual n'extraiem també unes conclusions:

-És una pràctica inútil mantenir unes sigles si aquestes només serveixen per donar suports a moviments creats pels treballadors. No cal crear més sigles, cal estar a les lluites de la classe treballadora; cal deixar de banda el sectarisme "anti-tot". Hem de ser exemplars: una persona més dins la classe treballadora, i lluitar per la construcció d'una societat per aquesta.

-L'organització assembleària i amb gent molt diversa ideològicament pot esser efectiva per moviments espontanis o conflictes concrets; una organització política necessita d'una línia política i per tant pràctica concreta com d'una organització clara i disciplinada.

-El moviment que s'autodenomina polititzat està format en gran part per gent aliena a la classe treballadora o als problemes de la classe treballadora, és per això que es preocupen més per discursos recargolats intel·lectuals, per vocabulari o relacions personals que per la lluita real de la nostra classe social. Totes aquestes conductes dinamiten i obstaculitzen l'avenç d'una organització forta.

Aquestes són les conclusions que hem extret en els últims mesos, és per això que ha marxat molta gent del col·lectiu i que havia caigut l'activitat. Podríem remuntar i tornar a treballar com vam fer a l'inici, però per coherència a aquestes conclusions decidim dissoldre aquest col·lectiu i continuar la lluita.

Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.