[Comunicat] 1r de Maig

L'1 de Maig és el dia de la classe treballadora, és a dir, el nostre dia. Per a nosaltres no pot ser una jornada de festa doncs no hi ha res a celebrar, tot el contrari, ens continuen robant, explotant i si ens queixem de la situació ens reprimeixen.

Per tant és un dia per escenificar el conflicte que es viu als nostres carrers; la divisió entre dues classes, una que s'encarrega d'acumular les empreses en la seva propietat i d'emportar-se tots els diners que dóna el que nosaltres produïm, i nosaltres, que no fem més que treballar sense tenir assegurats els drets més bàsics com l'habitatge, l'aigua o el menjar.
Nosaltres ho produïm tot, per què ells s'han de quedar amb tot els beneficis i nosaltres només amb lo just per sobreviure?

Per a nosaltres no hi ha altre opció que l'organització i la lluita als nostres barris amb la gent de la nostra classe; la classe treballadora. Ja no serveix més passejar-se per certs carrers per a que certes organitzacions i partits en treguin rèdit, per a que un dia els veiem omplint-se la boca amb "classe treballadora" i fent d'aquest dia una jornada on s'ha de fer presència un cop l'any i poc més.

Ens poden parlar de la classe treballadora aquells que no pateixen les condicions que nosaltres vivim? No, per això apostem per l'organització des dels nostres barris. No farem més seguidismes a qui diu ser portaveu de la classe treballadora i res a fet per aquesta; aquells que la seva única fita és un paperet a les urnes per així arribar a un seient. Aquest 1r de Maig serem la classe treballadora i els barris qui portarem la iniciativa i qui portarem a terme la nostra lluita, per això us animem a participar a la manifestació convocada per Maresme Anticapitalista el 1r de Maig a les 11:30h a la Pl. Isla Cristina, del barri de Cerdanyola.

Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.