Feixistes ni a Argentona ni enlloc

Aquells que assenyalen a l’immigrant com al culpable, l’únic que fan és fer el joc als rics acusant a les persones migrades i no als causants de la nostra situació. Aquests racistes s’aprofiten de les necessitats de les persones desesperades per guanyar un seient a un ajuntament i continuar guanyant diners a costa d'explotar-nos a tots i totes, per això és molt necessari frenar-los. Així doncs ens declarem antiracistes i antifeixistes.

Avui al saber que PxC, un d’aquests partits racistes, muntaria paradeta a Argentona després d’anunciar que es presentarien a les eleccions municipals hem decidit anar-hi a plantar cara. No cedirem ni un pam de terra a qui és intolerant i justifica fins i tot les pallisses a persones migrades, ni a qui culpa a persones que han vingut a guanyar-se la vida dignament.

El dia anterior, el divendres 13 de Març, vàrem encartellar Argentona fent saber que PxC no era ben rebut al poble, amb consignes com “Fora racistes d’Argentona”, “No sobren immigrants, sobren racistes” o “l’enemic no ve en ‘patera’ ve en limusina”.


Així doncs, sense pensar-nos-ho, un grup de joves antifeixistes ens hem presentat amb la intenció d'assenyalar els culpables de les desigualtats que dia a dia suportem. La resposta per part dels racistes, ha estat la d'una actitud covarda al veure tota la població Argentonina amb cartells antifeixistes, decidint finalment no muntar parada i optant per anar a algunes botigues a intentar vendre el seu discurs. D'aquesta manera, paral·lelament, el jovent organitzat hem decidit esperar a fora d’una de les botigues per fer pressió als feixistes, i quan han sortit els hi hem fet saber que no eren ben rebuts amb crits com “fora feixistes dels nostres pobles” o “Racistes fora d’Argentona”. Moment en el que han marxat amenaçant i assumint el que són."

Aquest, junt amb molts altres partits feixistes, caminen i fan política tant tranquils i sense escrúpols als nostres carrers i institucions; nosaltres ens hem proposat no donar treva. Cada passa que els feixistes facin, ens trobaran davant plantant cara.


Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.