Unitat contra l'Estat espanyol

A Catalunya estem vivint un procés molt important, un moviment que està reclamant un dret bàsic en democràcia com és l’autodeterminació. No podem reduir tot el moviment a una persona o a la burgesia catalana doncs ens estaríem mentint, neix per una part del moviment independentista clàssic, de les reivindicacions de la llengua, cultura, etc i per una altra part per la greu absència de democràcia a l’Estat espanyol.

Davant la constant negativa de les elits espanyoles respecte a referèndums i qualsevol forma de decidir s’ha iniciat una confrontació entre l’Estat espanyol i el poble català. No es tracta ja només del sentiment nacionalista català, sinó de la falta de llibertats a l’Estat espanyol, de la greu mancança de serveis bàsics i la no depuració dels aparells de l’Estat heretats del franquisme. És un dret, el de l’autodeterminació, que només podrem aconseguir desobeint la legalitat espanyola. Per tant no es tracta d’un conflicte banal, sinó d’un conflicte contra l’Estat espanyol i la seva legalitat feixista i per la conquesta de drets democràtics. En aquest context creiem que totes les persones que lluitem per un altre model de societat hem d’estar en aquesta lluita doncs per una part no podem negar drets al nostre poble i la desobediència i el trencament de l’Estat espanyol ens obre les portes per la construcció d’unes condicions millors per la classe treballadora.

Cal remarcar que estar contra l’Estat espanyol no és estar contra el seu poble, sinó tot el contrari, doncs l’actual Estat espanyol no representa a la seva gent. Com a Catalunya, a la resta de l’Estat no serà possible conquerir cap dret democràtic sense deixar de banda l’actual legalitat espanyola. Per tant el pas que fem els catalans també pot ser positiu per la resta de la classe treballadora arreu de l’Estat, obrint la porta a què la desobediència a les seves lleis s’estengui a altres àmbits i territoris.

És per tot això que us convidem, a totes les persones lluitadores de les classes populars, a participar en les mobilitzacions de l’11S juntament amb nosaltres deixant clar que:

-Volem trencar amb l’Estat espanyol
-La ruptura amb l’Estat espanyol només l’aconseguirem deixant de banda la legalitat espanyola
-Volem la ruptura per millorar les condicions de la classe treballadora


Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.