Sobre les pintades infantils

               
El passat Divendres 20 de juny, un grup de militants de Bramul van ser informats de l’existència d’una pintada signada amb el nom del nostre col·lectiu al centre de Mataró. Aquests militants desconeixien l’existència d’aquesta pintada i ràpidament ens vam adonar que ningú del nostre entorn n’era l’autor/a.

A la pintada s’hi podia llegir el missatge: “Som espanyols” i estava sota-signada com a “Bramul”, el nom del nostre col·lectiu.

Desconeixem qui ha pogut fer tal pintada i desconeixem les seves raons per haver-la fet. No especularem sobre l’autor/a de la pintada, però el que sabem del cert és que aquest és un intent de desacreditar el nostre col·lectiu i la feina feta en els gairebé tres mesos des de la creació de la nostra organització, i que a algú li resulta incòmode el treball que estem duent a terme arreu del Maresme així que s’intenta donar una imatge de nosaltres que no es correspon amb la realitat i que, d’altra banda, mai hem donat.




Seguidament, aclarim diversos temes amb la finalitat de que no hi hagi malentesos: 
  • Els/les militants de Bramul no “són” ni se senten espanyols/es. 
  • Les nostres posicions davant l’autodeterminació sempre han estat clares: estem a favor i lluitem per la independència de totes les nacions oprimides i per tant, per la del nostre territori.
  • Les nostres posicions envers els nacionalismes són escèptiques ja que no creiem en nacionalismes però sí en l’autodeterminació de totes les nacions.   
  • No ens considerem espanyols i, com a antifeixistes, rebutgem la bandera espanyola, la monarquia i l’actual Estat espanyol, ja que suposen una continuïtat de la dictadura feixista legitimada per la falsa transició que es va dur a terme després de la mort del dictador.
Finalment, volem deixar clar que cap pintada parlarà per nosaltres, ja que Bramul Maresme demostra el que és a través de les seves accions i lluites. Destacar també que hem resolt aquesta campanya de “joc brut” i actualment a la pintada s’hi llegeix: “NO som espanyols”, és a dir, ens han ajudat a fer la feina. Volem també que quedi constància que, qui no fa el seu treball bé, es dedica a embrutar el treball dels que sí el fan i que, amb els seus encerts i els seus errors, el nostre, és i seguirà sent un treball diari i compromès.

Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.