Què farem el 25M? Votarem?

Votarem el pròxim 25 de Maig? La resposta és NO, perquè no veiem els beneficis que pot aportar per a la classe treballadora ni pels nostres serveis públics, condicions de treball, habitatge, etcètera, el fet de votar al “show” de les europees. Un show on el parlament europeu no decideix absolutament res ja que el poder és en mans dels grans poders econòmics, aquells que no votem ni escollim però que els interessa tenir-nos en pitjors condicions laborals per així guanyar més i més diners.

Així doncs, ens trobem davant la situació d’un govern dels grans poders on el parlament europeu només n’és la cara visible sense cap possibilitat d’intervenció real per a canviar aquest òrgan. En poques paraules: el parlament europeu NO SERVEIX DE RES.

Però ens preguntarem: “Potser ho podem canviar des de dins”, la resposta és tan simple com la pregunta, si al parlament europeu no es decideix res i manen els poders econòmics (com molts partits que s'hi presenten diuen) com ho canviarem des de dins? Si no hi ha poder de decisió no hi ha oportunitat de canviar res, no creieu?

També ens trobem davant l'argument de: “Si no votes, els partits majoritaris s'emportaran el vot, hem de votar partits petits”, però votant-los seguim legitimant el parlament europeu i així doncs, negant l’estafa que suposa per a la classe obrera el fet d’anar a votar i posar la papereta a la urna, que implica que ens creiem la mentida d’aquest show i per tant, la mentida de pensar que podem decidir alguna cosa amb aquest òrgan anti-democràtic, quan no és així.

Si de veritat creiem que el parlament europeu és una estafa, si creiem que la UE ens esclavitza i que està governada per la màfia llavors per què hauríem de participar en el seu muntatge?

Per aquestes raons cridem al boicot a la campanya electoral i a l'abstenció activa el dia 25 de Maig per demostrar que ni ens enganyen ni ens deixarem esclavitzar.



Unknown

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.